+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

LP Safaritent huren Kroatië

  1. LP Safaritent huren Kroatië

Safaritent huren Kroatië

Wil jij weleens een luxe safaritent huren in Kroatië en het echte glamping gevoel ervaren? Dan zit je bij Villatent helemaal goed. Wij bieden de ideale vakantiebestemmingen aan als je houdt van kamperen, gemak en luxe. Het huren van een safaritent in Kroatië wordt steeds populairder en dat is niet voor niks. Onze safaritenten staan staan op de camping Bi Village, op loopafstand van Fazana en vlakbij de historische stad Pula. De camping is direct aan zee gelegen en het nationaal park van Brijuni is per boot makkelijk vanaf de camping te bereiken.

Een safaritent huren in Kroatië ?

Een safaritent huren in Kroatië? Hoe werkt dat precies?  Op de pagina van Bi Village kun je een datum selecteren en zie je de beschikbare tenten. Heb je advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op via 085 301 08 98 of mail naar info@villatent.nl. Wij helpen je graag!

Gemak, luxe en comfort

In Kroatië bieden wij onze  Villatent Luxe met Sanitair aan. De tenten zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien zoals een Nespresso apparaat, een koelkast, een hangmat en fijne bedden. De tenten met sanitair zijn voorzien van een complete badkamer met douche, toilet en wastafel.