Facebook beoordelingen

Villatent
5.0
powered by Facebook
Melvin Halkers
Melvin Halkers
2018-05-21T14:17:18+0000
Wat een geweldig weekend hebben we gehad op camping de Papillon. Kamperen is nog nooit zo leuk geweest! Wat een mooie tent hebben we gehad!
Erik Chantal Vajèn Nowi Nieuwenhuizen
Erik Chantal Vajèn Nowi Nieuwenhuizen
2018-05-09T20:09:24+0000
Heerlijk weekje in de villatent echt een luxe glamping tent. Alles ziet er netjes en functioneel uit een echte aanrader voor jonge gezinnen� camping la papillon in Denekamp
Tineke Meijer Niejenhuis
Tineke Meijer Niejenhuis
2018-05-09T05:27:05+0000
Katja Wiebe
Katja Wiebe
2018-05-03T15:22:49+0000
2 weken meivakantie op Domaine du Logis is een echte aanrader. Camping ligt prachtig, alle faciliteiten (behalve het restaurant) zijn open, superleuke bar en mega vriendelijk personeel. Tent is helemaal top. Als je in de meivakantie gaat zou ik wel een tent die in de zon ligt (linkerrij heeft ochtendzon, rechterrij heeft avondzon). Je kunt hier elke dag broodjes bestellen, sanitair is geweldig, lekkere warme douches. Met recht 5 sterren, ook voor de camping! Wij zouden de volgende keer alleen eigen bedlinnen meenemen, in het bedlinnenpakket zit een hoeskussen, 1 laken voor de matras en 1 laken waaronder je kunt liggen, het dekbed moet je er los overheen leggen. Wij hadden liever een dekbedovertrek gehad maar dat mocht de pret niet drukken hoor haha. Tent is gewoon helemaal af, zou niet weten wat er niet aanwezig is wat we wel nodig hadden gehad. Villatent is voor ons top door op de eerste plaats de super fijne tenten maar vooral ook het Nespresso apparaat én de hangmat!!
Sharon van den Hurk
Sharon van den Hurk
2018-04-17T19:12:15+0000
Evelien Borst
Evelien Borst
2017-09-06T20:12:24+0000
Wat een supervakantie was dat in Bretagne! Heerlijk geslapen, gebbq't, gelezen, gerelaxed (in de hangmat) en gespeeld. Zo fijn dat overal aan is gedacht. Volgend jaar zeker weer!
Marloes Hoekstra
Marloes Hoekstra
2017-09-02T10:46:35+0000
Wij hebben genoten van ons verblijf in een villatent met sanitair in Ornans, Frankrijk. Wat een luxe en toch ook echt het camping gevoel (beter dan bij een stacaravan). De tent zag er prachtig uit en was van alle gemakken voorzien. Wij verbleven hier met onze dochter van 8 maanden, daarom ook een babypakket bijgeboekt, was een prima bedje en kinderstoel! Het sanitair zag er keurig uit en was ideaal met een baby! (Zonder baby kunnen we het ook aanbevelen �). Enige minpuntje onze tent stond volledig in de zon en had de hele dag geen schaduw, met een baby was dit wel fijn geweest. Verder alles helemaal super, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar! �
Emma Siegers
Emma Siegers
2017-08-27T19:39:54+0000
Dank voor de heerlijke tijd in een van de geweldige villatenten op Chateau de L'Eperviere in de Bourgogne! Een aanrader met kids :) En dank nogmaals Eric voor de service!
MC Sosa
MC Sosa
2017-08-23T15:21:15+0000
Echt fantastisch, wij willen niet meer anders. Prima bedden, prima lounge zit en heerlijke buitenkeuken. Campinglife+3!
Pascal Tuinstra
Pascal Tuinstra
2017-08-23T14:28:54+0000
Wat hebben genoten van de luxe in de Villatent en van de hangmat natuurlijk! (op camping Les Genêts, echt een aanrader wat ons betreft) Voor ons nooit meer anders, bedankt Villatent!
Gerdi Hooijmaijers-de Bont
Gerdi Hooijmaijers-de Bont
2017-08-21T19:22:20+0000
Wat hadden wij een vakantiegelukje! 2 weken voor vertrek kwam er een tent vrij op camping Le Coin Tranquille (Al besefte ik me ook dat er mensen zijn die deze vakantie om misschien wel een vervelende reden moesten annuleren..). Fijn contact gehad met Ilse en deze vakantie nog kunnen boeken. En wat hebben we het heerlijk gehad, topcamping, heerlijke plek met mooie tent, zwembad, hangmat, zonnetje en een prachtige omgeving. We hebben genoten!
Jelske Van de Nieuwenhof
Jelske Van de Nieuwenhof
2017-08-21T18:27:32+0000
Heerlijk, wij zijn fan van Villatent!! Nu paar keer via jullie geboekt en voor volgend jaar alweer aan het uitzoeken! Mooie campings, mooie plekken en altijd keurige tenten! Tot volgend jaar!!
Sonja Haerkens
Sonja Haerkens
2017-08-21T18:17:48+0000
Topvakantie gehad , tent was super ! En de hangmat maakte er een heerlijk ontspannen verblijf van !
Hester Dadema
Hester Dadema
2017-08-17T21:04:04+0000
Net thuis gekomen van onze eerste 'kampeer vakantie' op chateau de l'eperviere en wat was het fijn! Wat we het leukste vonden waren de leuke mensen met hun eveneens leuke kinderen in ons villatent straatje! Zo fijn als kids het naar hun zin hebben! En je spreekt mensen die je normaal nooit tegen zou komen! Een super ervaring in een heerlijke tent met alles er op en eraan! Dankkkk wij komen zeker keer terug! Gr hester
Monique van Aalst
Monique van Aalst
2017-08-14T15:05:51+0000
Heerlijke vakantie gehad op Elba en genote van het comfort en de luxe van villatent op camping casa dei prati. Veel schaduwplekken, leuke animatie, dichtbij strand en centraal gelegen om hele eiland te verkennen. �
Linda Wessels
Linda Wessels
2017-08-14T09:11:34+0000
Prachtige tenten met alles erop en er aan. Bedden opgemaakt...de vakantie kon meteen beginnen. Wij waren op de enige plek in Duitsland met Villatenten; Landgut Voigtsmühle . Prachtige locatie, heerlijke speelplek voor de kinderen, mooie natuur en bovenal rust. Komen we zeker nog een keer terug!
Angelique Zinsmeyer
Angelique Zinsmeyer
2017-08-07T08:36:58+0000
Twee moeders, 4 kinderen en hond op weg naar de Franse Pyreneeën... een lange rit maar de beloning stond op de prachtige camping Le Canigou! We werden hartelijk ontvangen en naar onze tent - met recht 'villa'tent genoemd - gebracht. Van alle luxe voorzien... de inrichting is met zorg uitgezocht. Er werd veel gebruik gemaakt van de hangmat door ons allemaal. Heb er zelfs 2 nachten in geslapen onder de sterrenhemel! De matrassen van de bedden zijn zorgvuldig uitgezocht en slapen héérlijk... op de camping staat Vos Outdoor. Zij verzorgen en activiteiten op en buiten de camping. Voor de sportieve vakantieganger een absolute aanrader! Maar buiten dit alles een groot compliment aan de medewerkers van Villatent. Elk contact dat er was heb ik ervaren als erg vriendelijk en behulpzaam. Dit was mijn eerste ervaring met Villatent maar zeker niet de laatste!
Stefanie Goddijn
Stefanie Goddijn
2017-07-31T19:27:43+0000
Twee keer nu naar een Villatent geweest. Beide keren heerlijk. Alles klopt met het de beschrijving op de site. Topplek op de camping. We hebben nu al weer heimwee!
Raymond Visser
Raymond Visser
2017-07-31T15:23:34+0000
Voor de 2e keer 2 weken op Elba geweest op camping Casa Dei Prati. De tenten waren weer prima, we zijn benieuwd naar de nieuwe tenten volgend jaar :) We hebben weer genoten van de camping, de omgeving en het eten. De kinderen willen volgend jaar weer en wij ook :) Ook heel leuk om jullie eens te ontmoeten, ga zo door!
Ellen Vrolijk-van Groenigen
Ellen Vrolijk-van Groenigen
2017-07-31T08:36:17+0000
Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in de luxe villatent met sanitair, op camping Domaine Les Bois du Bardele in Frankrijk. De tenten zijn echt heel luxe, met alles erop en eraan. Heel ruim, mooi meubilair, fijne doucheruimte en 2 grote slaapkamers met 6 bedden! Zeker een aanrader, als je op een luxe manier wilt kamperen! Dank jullie wel Villatent!
Gertine Van de Biezen
Gertine Van de Biezen
2017-07-27T21:03:20+0000
We hebben een heel goed verblijf gehad in jullie Villatent op Camping Village 'Il Poggetto' nabij Florence. De tenten zijn ruim en goed gemeubileerd. Goede bedden en je kunt heerlijk ontspannen op de veranda en in de hangmat. De tenten staan op een mooie plek op de camping. Tijdens het ontbijt miste wij alleen schaduw op het terras. (parasol/tarp) De ochtendzon is al vrij warm. Daarentegen is het in de middag heerlijk. De outdoorchef is een uitstekende toevoeging bij het luxe kamperen. Kortom het was genieten!
Ewoud Haverhals
Ewoud Haverhals
2017-06-18T14:32:16+0000
We zijn net weer thuis na wederom een fantastische vakantie in een Villatent. Het was ons lustrum! Maar de nieuwe tenten inclusief sanitair: WOW!!
Marja Van der Kooi
Marja Van der Kooi
2017-05-01T09:24:52+0000
Een geweldige vakantie gehad in San Marino in een echte Villatent. Bijzonder mooie tent, goede bedden, mooie camping en prachtige omgeving. Echt een aanrader!
Monica Bakker
Monica Bakker
2017-04-30T07:56:18+0000
schitterende vakanties voor een hele mooie prijs,altijd de beste en mooiste locaties zodat het hele gezin echt kan gaan genieten