Facebook beoordelingen

Villatent
4.9
powered by Facebook
Nouschka van den Brink - Kaal
Nouschka van den Brink - Kaal
2018-09-25T21:30:21+0000
Heerlijke vakantie gehad in een hele complete Villatent! Van hangmat tot barbecue, alles is aanwezig om helemaal relaxt vakantie te kunnen vieren. Prettig is ook het sanitair in de tent! Ook de communicatie verliep uitstekend. Bedankt voor deze prettige ervaring, en vast en zeker tot ziens! Groetjes familie van den Brink. :)
Wessel Kampen
Wessel Kampen
2018-09-21T07:22:29+0000
Ik kan deze niet genoeg aanprijzen. Deze mensen moeten zelf veel ervaring hebben met kamperen, want er is werkelijk aan alles gedacht. De toevoeging van een barbecue en een zeer comfortabele hangmat zijn subliem. De tent zelf is prachtig ingericht en biedt zeer veel comfort. Het bed is buitengewoon. Het vierpits fornuis vind ik persoonlijk ook prettig. De ruimte rondom de tent is groot en het is leuk dat er om je heen meerdere villatenten staan zodat de kinderen elkaar automatisch opzoeken. Kan werkelijk niets nadeligs bedenken. Mijn complimenten!
Femke Cuppen
Femke Cuppen
2018-09-14T14:54:03+0000
Super leuke familie camping met alle benodigde faciliteiten
Marion Wind
Marion Wind
2018-08-31T20:53:45+0000
Superweek in Villatent gehad in Meerssen!
Jessica Rietveld-de Vries
Jessica Rietveld-de Vries
2018-08-27T19:03:03+0000
Super vakantie gehad in de Villatent! We missen de hangmat nu al 😉
Jelmer Siemons
Jelmer Siemons
2018-08-12T12:31:02+0000
Uitstekende organisatie en prima tent met alles erop en eraan. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!
Gertjan Groningen
Gertjan Groningen
2018-08-04T20:11:00+0000
We hebben dit jaar als vorig jaar op verschillende locaties gestaan. Villatent is echt een aanrader maar kijk eerst goed naar de recensies van de camping op zoover dan heb je een duidelijk inzicht van wat voor type camping je terecht komt. Vooral aan te raden voor gezinnen met kinderen, de kinderen van andere tenten zoeken elkaar op. De tenten zijn compleet en staan vrijwel altijd op de wat luxere campings. Kijk uit naar aanbiedingen op sociaal media van villatent. Succes
Iris Havekes
Iris Havekes
2018-08-03T21:04:51+0000
.
Femke Luijten
Femke Luijten
2018-07-24T20:10:06+0000
Ik heb vorige week een heerlijke midweek gehad bij Vakantiepark De Fruithof samen met mijn 2 kinderen, wij hebben alledrie genoten van elkaar, de camping en vooral van alle luxe in de tent. Mijn oudste vond het zo leuk, dat hij volgend jaar weer terug wilt.
Anke Smeets
Anke Smeets
2018-07-20T16:21:29+0000
Heerlijke vakantie @villatent camping Papillon in Denekamp!! Een aanrader, met natuurlijk geweldig mooi weer! Super camping ook, met een zwembad, waterspeelplaats, meertje met strand en speeltuin, theater (animatie) en heel veel kleine speeltuintjes! In de buurt Bad Bentheim, (geweldig oud stadje met mooi toegankelijk kasteel) en dierentuin Nordhorn!
Judith Lissenberg
Judith Lissenberg
2018-07-04T13:12:12+0000
Het echte campinggevoel gecombineerd met ultiem comfort: wij hebben genoten van twee heerlijke relaxweken in een Villatent met sanitair op camping Le Coin Tranquille in Frankrijk!
Melvin Halkers
Melvin Halkers
2018-05-21T14:17:18+0000
Wat een geweldig weekend hebben we gehad op camping de Papillon. Kamperen is nog nooit zo leuk geweest! Wat een mooie tent hebben we gehad!
Erik Chantal Vajèn Nowi Nieuwenhuizen
Erik Chantal Vajèn Nowi Nieuwenhuizen
2018-05-09T20:09:24+0000
Heerlijk weekje in de villatent echt een luxe glamping tent. Alles ziet er netjes en functioneel uit een echte aanrader voor jonge gezinnen� camping la papillon in Denekamp
Tineke Meijer Niejenhuis
Tineke Meijer Niejenhuis
2018-05-09T05:27:05+0000
Katja Wiebe
Katja Wiebe
2018-05-03T15:22:49+0000
2 weken meivakantie op Domaine du Logis is een echte aanrader. Camping ligt prachtig, alle faciliteiten (behalve het restaurant) zijn open, superleuke bar en mega vriendelijk personeel. Tent is helemaal top. Als je in de meivakantie gaat zou ik wel een tent die in de zon ligt (linkerrij heeft ochtendzon, rechterrij heeft avondzon). Je kunt hier elke dag broodjes bestellen, sanitair is geweldig, lekkere warme douches. Met recht 5 sterren, ook voor de camping! Wij zouden de volgende keer alleen eigen bedlinnen meenemen, in het bedlinnenpakket zit een hoeskussen, 1 laken voor de matras en 1 laken waaronder je kunt liggen, het dekbed moet je er los overheen leggen. Wij hadden liever een dekbedovertrek gehad maar dat mocht de pret niet drukken hoor haha. Tent is gewoon helemaal af, zou niet weten wat er niet aanwezig is wat we wel nodig hadden gehad. Villatent is voor ons top door op de eerste plaats de super fijne tenten maar vooral ook het Nespresso apparaat én de hangmat!!
Sharon van den Hurk
Sharon van den Hurk
2018-04-17T19:12:15+0000
Evelien Borst
Evelien Borst
2017-09-06T20:12:24+0000
Wat een supervakantie was dat in Bretagne! Heerlijk geslapen, gebbq't, gelezen, gerelaxed (in de hangmat) en gespeeld. Zo fijn dat overal aan is gedacht. Volgend jaar zeker weer!
Marloes Hoekstra
Marloes Hoekstra
2017-09-02T10:46:35+0000
Wij hebben genoten van ons verblijf in een villatent met sanitair in Ornans, Frankrijk. Wat een luxe en toch ook echt het camping gevoel (beter dan bij een stacaravan). De tent zag er prachtig uit en was van alle gemakken voorzien. Wij verbleven hier met onze dochter van 8 maanden, daarom ook een babypakket bijgeboekt, was een prima bedje en kinderstoel! Het sanitair zag er keurig uit en was ideaal met een baby! (Zonder baby kunnen we het ook aanbevelen �). Enige minpuntje onze tent stond volledig in de zon en had de hele dag geen schaduw, met een baby was dit wel fijn geweest. Verder alles helemaal super, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar! �
Emma Siegers
Emma Siegers
2017-08-27T19:39:54+0000
Dank voor de heerlijke tijd in een van de geweldige villatenten op Chateau de L'Eperviere in de Bourgogne! Een aanrader met kids :) En dank nogmaals Eric voor de service!
Mick van Huizen
Mick van Huizen
2017-08-23T15:21:15+0000
Echt fantastisch, wij willen niet meer anders. Prima bedden, prima lounge zit en heerlijke buitenkeuken. Campinglife+3!
Pascal Tuinstra
Pascal Tuinstra
2017-08-23T14:28:54+0000
Wat hebben genoten van de luxe in de Villatent en van de hangmat natuurlijk! (op camping Les Genêts, echt een aanrader wat ons betreft) Voor ons nooit meer anders, bedankt Villatent!
Gerdi Hooijmaijers-de Bont
Gerdi Hooijmaijers-de Bont
2017-08-21T19:22:20+0000
Wat hadden wij een vakantiegelukje! 2 weken voor vertrek kwam er een tent vrij op camping Le Coin Tranquille (Al besefte ik me ook dat er mensen zijn die deze vakantie om misschien wel een vervelende reden moesten annuleren..). Fijn contact gehad met Ilse en deze vakantie nog kunnen boeken. En wat hebben we het heerlijk gehad, topcamping, heerlijke plek met mooie tent, zwembad, hangmat, zonnetje en een prachtige omgeving. We hebben genoten!
Jelske Van de Nieuwenhof
Jelske Van de Nieuwenhof
2017-08-21T18:27:32+0000
Heerlijk, wij zijn fan van Villatent!! Nu paar keer via jullie geboekt en voor volgend jaar alweer aan het uitzoeken! Mooie campings, mooie plekken en altijd keurige tenten! Tot volgend jaar!!
Sonja Haerkens
Sonja Haerkens
2017-08-21T18:17:48+0000
Topvakantie gehad , tent was super ! En de hangmat maakte er een heerlijk ontspannen verblijf van !