+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

ACTIE: 10% vroegboekkorting!
geldig t/m 31 januari 🔥
✓ Bekijk aanbieding

Safaritent Provence

  1. Safaritent Provence

Safaritent Provence

Safaritent huren in de Provence … ontdek deze mooie regio tijdens een safaritent vakantie in een Villatent! De Provence ligt in het zuidoosten van Frankrijk en grenst aan de Auvergne, de Côte d’Azur en Italië. Het is een schilderachtig landschap met schitterende heuvels, pittoreske dorpjes, maisvelden en lavendelvelden. De lente begint hier al vroeg en vanaf mei staan de lavendelvelden in bloei. Je kunt de velden vaal al op grote afstand ruiken! Het klimaat is mediterraan en de temperaturen lopen in de zomer op tot circa 30 graden. Kunstenaars zijn niet voor niets verliefd op deze regio.

Steden in de Provence

De Provence is bekend om haar berglandschappen, woeste natuur, uitgestrekte kustlijnen en overvloed aan lavendel. Bekende steden in de Provence zijn Cannes, Nice, Antibes en natuurlijk Saint-Tropez. Deze populaire badplaatsen zijn onder Nederlanders erg geliefd! Je kunt je ogen flink de kost geven in de prachtige havens, waarin de meest luxe jachten liggen. Een andere bekende stad in de Provence is Marseille, ook wel bekend als de ruwe diamant van Frankrijk. Drie leuke bezienswaardigheden in Marseille zijn: Le Corbusiers betonklos, ook wel het ‘gebouw van de gek’ genoemd, de jachthaven Le Vieux Port en natuurlijk de Notre-Dame de la Garde.

Een safaritent vakantie in de Provence

Ontdek de Provence tijdens een safaritent vakantie in een Villatent! Op je vakantiebestemming staat een compleet ingerichte Villatent klaar, geschikt voor vijf of zes personen en van alle gemakken voorzien. Het enige dat je zelf mee hoeft te nemen is een koffer met kleding en een goed humeur. Bekijk hieronder de campings in de Provence waar onze Villatenten staan.