+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

10% off 🌞
On all vacations in
Spain, Italy & Croatia!
✓ Book now 

Reviews | Villatent

  1. Reviews

Our reviews

1041 reviews
  1. 9

    We vonden de Villatent met badkamer een hele fijne en luxe manier van kamperen.

    October 2019 -  stayed in Château de Galinée | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  2. 8

    Voor het eerste via Villatent op vakantie geweest en zeer goed bevallen, voor ons de perfecte manier om te kamperen. Lekker buiten, maar wel van alle gemakken voorzien, volgend jaar zeker weer!

    October 2019 -  stayed in De Papillon | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  3. 9

    Had a super great holiday. Two different locations and both awesome. Complete, neat and well looked after.

    October 2019 -  stayed in Lac d'Orient | Luxe 5 Pers.

  4. 10

    De naam zegt al genoeg.. Villa tent.. de tenten en meubels zijn dan ook inderdaad van een goede kwaliteit, een aanrader. Mijn kinderen vonden het stapelbed ook erg fijn.

    October 2019 -  stayed in Le Coin Tranquille | Luxe 5 Pers.

  5. 8

    Prettig bedrijf om een vakantie te boeken. De medewerkers zijn zeer betrokken bij je vakantie en reageren erg snel op vragen betreft de tenten/campingplaats. Indien ze niet direct antwoord kunnen geven zoeken ze dit uit en komen vaak dezelfde dag nog met een reactie. Kortom, zeer tevreden!

    October 2019 -  stayed in Centro Vacanze San Marino | Luxe 5 Pers.

  6. 10

    Prachtige grote tent van alle gemakken voorzien, goede kwaliteit spullen, een fijne badkamer en goeie bedden. Extra plus: veel stopcontacten, een nespressomachine en goede pannen (dat hebben we ook wel eens anders gezien)! Het enige dat we misten was eigenlijk een welkomstpakketje in de tent (kaartje, flesje locale wijn oid) na de lange reis.

    October 2019 -  stayed in Lac d'Orient | Luxe 5 Pers.

  7. 9

    Met een Villatent heb je de luxe van een huisje, maar het leuke van een tent.

    October 2019 -  stayed in Le Petit Trianon | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  8. 10

    Heerlijk om een compleet ingerichte tent te huren, die van alle gemakken voorzien is. Ruim opgezette plek heeft, heerlijke stoelen buiten op je overdekte terras, heerlijke bedden, compleet ingerichte keuken, en eigen sanitair. Echt een topvakantie gehad!!!

    October 2019 -  stayed in De Papillon | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  9. 9

    Elke morgen wakker worden met een fantastisch uitzicht en alle nodige comfort aanwezig. Kortom een paradijslijk gevoel! Genieten!

    October 2019 -  stayed in Domaine du Logis | Luxe 5 Pers.

  10. 8

    Een fantastische combi van luxe en kamperen.

    October 2019 -  stayed in La Roche d'Ully | Luxe Sanitary XL 6 Pers.