+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

✅ Early bird discount
Now 10% discount at Villatent for season 2021
✓ Book here

 

Reviews

  1. Reviews

Onze beoordelingen

738 reviews
  1. 9

    Super mooie tent heerlijke bedden. Kortom villa tent is top

    September 2020 -  stayed in Parc de Witte Vennen | Luxe Sanitair XL+ 6 Pers.

  2. 7.8

    Relaxte sfeer en schoon

    September 2020 -  stayed in Parc de Witte Vennen | Luxe Sanitair XL+ 6 Pers.

  3. 8.6

    Prachtige omgeving! De indeling van deze villatent vonden wij persoonlijk veel prettiger dan die op parc de witte vennen! Slaapkamers voelden veel ruimer zo! Kleine knusse camping met mooie ligging. Hier krijg je wel echt het vakantiegevoel! Gezellig restaurant met leuke kaart en mooi terras. Maar dat was het enige aandachtspunt verder hebben we een rolverdeling gehad! Dank daarvoor! Prachtige speeltuin ook voor kinderen!

    September 2020 -  stayed in Campsite 't Geuldal | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  4. 8.3

    Ruime tent en door de cv ook in de wat koelere nachten aangenaam.

    September 2020 -  stayed in Parc de Witte Vennen | Luxe Sanitair XL+ 6 Pers.

  5. 7.8

    Fijne grote koelkast met vriesvak. Meer dan voldoende stopcontacten. Een heerlijk breed bed. Heerlijke lounge-stoelen. Een prima bbq. Verder een compliment aan de enorme klantvriendelijkheid die jullie bezitten. We zijn bij het reserveren ontzettend goed en fijn geholpen!

    September 2020 -  stayed in Campeggio del Garda | Luxe Sanitary 5 Pers.

  6. 8.3

    Heerlijk rustige camping. Heel vriendelijk personeel. Tent was erg ruim en voorzien van alle gemakken

    September 2020 -  stayed in Le Coin Tranquille | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  7. 8

    All equipment is present. Nice way of camping.

    September 2020 -  stayed in Campsite Village Cavallino | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  8. 8

    - Leuke camping met veel kleine speeltuintjes voor kind van 2jaar. Jammer dat in naseizoen, half september, de waterspeeltuin bij 27+ graden niet open was. Maar aan de andere kant ook wel begrijpelijk. - tent voorzag in alle gemakken, wc, douche, keuken en ruime koelkast en vriezer.

    September 2020 -  stayed in De Papillon | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  9. 9.5

    Beautiful tent and accommodation, very well organised and comfortable.

    September 2020 -  stayed in Le Coin Tranquille | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  10. 7.5

    De tent is van alle gemakken voorzien. We hadden zelf het een en ander aan camping spullen meegenomen maar eigenlijk was alles wat wij nodig hadden aanwezig in de tent. Meerdere plekken waar je kan zitten is echt top, dus aan tafel, in de loungestoel of hangmat. Erg fijn!

    September 2020 -  stayed in Campeggio del Garda | Luxe Sanitary 5 Pers.