+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

✅ Early bird discount
Now 10% discount at Villatent for season 2021
✓ Book here

 

Reviews

  1. Reviews

Onze beoordelingen

738 reviews
  1. 9

    Onze eerste ervaring met Villatent was een absoluut succes! We hadden ook heel veel geluk met onze buren en hebben hele straatfeesten met hen georganiseerd! Een memorabele week!

    October 2019 -  stayed in Lestaubière | Luxe 6 Pers.

  2. 10

    Tent lag aan de rand van de camping met prachtig uitzicht over het dal. Bij de tent niet de indruk dat er nog 180 plekken waren…! Keurig sanitair, mooi en schoon zwembad, allervriendelijkst personeel. Prima gegeten in het restaurant. Ook veel fransen komen bij het restaurant eten.

    October 2019 -  stayed in La Roche d'Ully | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  3. 10

    We hebben het enorm naar ons zin gehad op camping le coin tranquille. De super mooie en super schone tent heeft daar zeker aan mee geholpen.

    October 2019 -  stayed in La Roche d'Ully | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  4. 8

    Familiecamping op loopafstand van een heel mooi strand met leuke restaurantjes. (Van chique uit eten tot een snelle snack.) Strand is gezellig en niet al te groot, maar toch genoeg ruimte. Tenten staan op mooie plekken aan een watertje.  Een aanrader is de dierentuin, een van de mooiste van Europa. Verder is het personeel vriendelijk, op de receptie wordt je heel vriendelijk geholpen door een Nederlandse (Margo). Wij komen zeker terug.

    October 2019 -  stayed in La Roche d'Ully | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  5. 10

    We hebben voor de tweede keer via Villatent onze vakantie geboekt en het was wederom top! De tent was heel ruim, inventaris allemaal erg schoon, sanitair superschoon en een heerlijke camping.We hebben genoten!

    October 2019 -  stayed in Les Bois du Bardelet | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  6. 8

    De organisatie ‘Villatent’ verdient alle lof voor de vriendelijke en snelle reacties op al onze vragen. Wij hebben genoten van ons verblijf in de zo luxe Villatent! Als niet-kampeerders hebben wij het leven op de camping ervaren als heel ontspannen(d). Een aanrader!

    October 2019 -  stayed in Les Bois du Bardelet | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  7. 10

    Dan bedoel ik de ligging van de tent ten opzichte van de overige tenten op het terrein. Ze stonden dicht op elkaar waardoor je wat weinig privacy had.

    October 2019 -  stayed in Les Pêcheurs | Luxe Sanitary XL 6 Pers.

  8. 8

    Camping op een ideale ligging om de omgeving te verkennen. Veel activiteiten en leuke plaatsen binnen een half uur rijden. Tenten staan op mooie ruime plaatsen met veel privacy. Veel ruimte om de tent. Het zwembad was perfect voor onze jonge kinderen en er waren genoeg ligplekken. Het eten in het restaurant was echt heerlijk, veel beter dan verwacht. Echt een aanrader.

    October 2019 -  stayed in La Masia | Luxe Sanitary 5 Pers.