+31 (0) 853 010 898  info@villatent.nl

✅ Early bird discount
Now 10% discount at Villatent for season 2021
✓ Book here

 

Italy | Villatent
Italy | Villatent

Campsites in Italy

 1. Italy
 
 1. Picturesque villages
 2. Delicious traditional cuisine
 3. Pleasant Mediterranean climate
 

Villatent campsites in Italy

A large open-air theater, that's how Italy is described. That is not surprising with the picturesque, cozy medieval mountain villages and hospitable people. Together with the sun-drenched climate, the atmospheric cities and the delicious traditional cuisine (who doesn't like a tasteful pasta or crispy pizza !?) it is not difficult to fall in love with this versatile country full of culture and nature. Discover our range of villa tents in Italy and enjoy a well-deserved vacation.

 
 

Read more about our Italian campsites

 
 
 1. At 20 km from the Adriatic Sea
 2. Large swimming park for young and old
 3. San Marino mini-state 2 km away
 
View campsite
 
 
 1. Three large swimming pools
 2. Between the vineyards in the Chianti area
 3. Perfect base to discover Tuscany
 
View campsite
 
 
 1. In the heart of Umbria
 2. Near the fortified town of Bevagna
 3. Situated in the middle of an olive grove
 
View campsite
 
 
 1. Large new water spray park
 2. Within walking distance of the beach
 3. Near the towns of Alghero and Olbia
 
View campsite
 
 
 1. Centrally located in Tuscany
 2. Perfect location for a city trip
 3. View from your Villatent terrace on the pool
 
View campsite
 
 
 1. Three swimming pools
 2. Shuttle service to the beach
 3. Near the historic center of Rome
 
View campsite
 
 
 1. Near cozy harbor villages
 2. Small-scale family campsite
 3. Located on the beautiful island of Elba
 
View campsite
 
 
 1. Cozy family campsite
 2. Suitable for children of all ages
 3. Tents located a stone's throw from the lake
 
View campsite
 
 
 1. Large swimming pool with beautiful views
 2. The bus to Florence stops in front of the campsite
 3. Located between the olive trees and vineyards
 
View campsite
 
 
 1. wee swimming pools
 2. Located directly on Lake Garda
 3. Within walking distance of Peschiera del Garda
 
View campsite
 
 
 1. 20 minutes by boat from Venice
 2. Swimming paradise with various slides
 3. Perfectly located, right on the beach
 
View campsite
 

Ontdek onze luxe campings in Italië

De mooiste campings in Italië, je komt er terecht met Villatent! Onze compleet ingerichte safaritenten staan namelijk op de leukste plekjes van dit heerlijke land. Willen jullie een ontspannen vakantie aan het mooie Gardameer, verblijven op het landgoed van een oud kasteel of de Italiaanse eilanden ontdekken? Het kan allemaal met Villatent, want wij hebben voor iedereen de juiste camping! Wat je ook zeker weet met Villatent, is dat je op een camping verblijft van hoge kwaliteit. Ze hebben namelijk altijd minimaal 4 sterren en goede beoordelingen van andere vakantiegangers. Je komt dus altijd terecht op een fijne plek voor een zorgeloze vakantie.

Verblijf op de leukste campings van Italië

Bij Villatent hebben we de leukste campings uitgezocht voor onze safaritenten. Zo vinden we het belangrijk dat er op de camping veel faciliteiten aanwezig zijn voor iedereen van het gezin of gezelschap. Op veel campings is in het hoogseizoen een leuk animatieteam actief wat zorgt voor een gevuld programma voor jong en oud. Maar ook zonder de activiteiten van een animatieteam zal je je op deze campings niet vervelen, want er is genoeg te beleven. Zowel op de camping als in de omgeving. Het prachtige Italiaanse weer vraagt bijvoorbeeld om een duik in fris water, wat op alle campings mogelijk is! De meeste campings beschikken over een zwembad en/of liggen vlakbij het strand of aan een fijn meer.

Een Italiaanse strandvakantie of juist een vakantie in het binnenland

In welk deel van Italië willen jullie graag de vakantie doorbrengen? Heel Italië is natuurlijk prachtig, maar elke regio heeft weer zijn eigen charmes. Onze campings in Italië liggen daarom verspreid over het land, zodat je altijd kan kiezen voor een plek die jullie aanspreekt. Willen jullie graag aan zee verblijven, of word je net zo blij van een vakantie aan het Gardameer of Trasimenomeer? Ook kan je vanuit een Villatent perfect het eilandleven ontdekken op de mooie eilanden Elba en Sardinië. Zowel voor een actieve vakantie als een ontspannen vakantie ben je bij ons aan het juiste adres.

Fijne grote koelkast met vriesvak. Meer dan voldoende stopcontacten. Een heerlijk breed bed. Heerlijke lounge-stoelen. Een prima bbq. Verder een compliment aan de enorme klantvriendelijkheid die jullie bezitten. We zijn bij het reserveren ontzettend goed en fijn geholpen! – Jaap B. verbleef op Campeggio del Garda

Een volledig verzorgde vakantie met Villatent

Eén ding is zeker met Villatent: in jullie tent is alles aanwezig voor een geslaagde vakantie! Je hoeft vrijwel geen bagage mee te nemen, want alles staat al voor jullie klaar. Bijvoorbeeld een keuken met complete inventaris, waar je heerlijke maaltijden kan klaarmaken. Het opeten daarvan doe je aan de lange steigerhouten tafel op jullie veranda, waar genoeg ruimte is voor het hele gezelschap. Niet alleen op de veranda, ook in de tent staan comfortabele loungemeubels. En op de fijne bedden ga je een heerlijke nachtrust tegemoet! Benieuwd naar alles wat je kan verwachten in onze tenten? Bekijk de verschillende modellen en neem een kijkje op de inventarislijst.

Persoonlijk advies over jullie ideale camping

Met al die fijne campings in Italië kan het lastig zijn een keuze te maken. Het team van Villatent helpt je daar graag mee! Wil je iemand die met je meedenkt? Vul dan zeker het contactformulier in of neem direct telefonisch contact met ons op. We kennen onze campings van binnen en buiten en welke precies welke camping het beste aansluit bij jullie wensen. En natuurlijk helpen we je ook met plezier met al je andere vragen. Zo gaan jullie onbezorgd jullie vakantie tegemoet!

Boek nu een Villatent